Friday, 23 April 2010

"Beautiful Blogger Award"

Salam...


Hari nie Nawza Tuntut award yg nawza dapat 2 3 ari lepas dri sorg rakan bloger yg anugerahkan this award 2 Nawza..hahaha..Sory la ye lambat menuntut award nie pasal Nawza agak bz 2 3 ari nie kerana ada exam.. So skarang Nawza sudah ambil anugerah nie


pemenangnya ialah.... .::Azwan::.

So, da dapat anugerah nie bkan pecumer gtuz ajek..so Nawza dpat task untuk dilakukan bila da dapat award nie..haish..macam ade udang di sebalik mee je si pemberi award nie..
Antara task yg harus Nawza selesaikan ialah:

1. Thank and link the person that give you the award.
2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
3. Contact said blog and tell them know they've won the award.
4. State 7 thing about your self.

so my answer:
Q1: Tq very much to miss Zulaikha kerana menganugerahkan award yg pertama Nawza dapat dalam dunia blogging nie.
Q2: hahaha..adakah blog yg layak mendapat anugerah nie drpada Nawza??hahaha..mestilah adekan. rmai giler kalau ikutkan Nawza nak bg tpi sory kepada sesiapa yg xdapat yer..

Dan pemenangnye adalah:-

a) Saudara Ben (Nawza sering mengikuti N3 menarik drpda Ben)





and the last task yg Nawza kene buat ialah state 7 tentang diri Nawza..hahaha...pe erk yg baek2 pasal Nawza nie.huhuhu

a) Seorang pelajar UPM


C) Sekarang sedikit addicted dalam dunia blogging nie.

d) Rajin baca blog2 senior antaranya blog miss Zu, saudara Ben dan member dalam Geng blogger.

e)Suka mengedit2 pic if ada bnyak masa terluang.

f) Masih single

g) Suka bercakap terus terang ngan kawan2, sory kpd mereka2 yg slalu kene smash ngan Nawza ye..2 sume tuk kebaikkan anda semua..hahaha


so, sume task2 yg Zu bg sudah Nawza laksanakan..dijemput kepada yg mendapat award dripada Nawza 2 boleh lah melakukan pekara yg same yer.
bye....Salam WBT

4 comments:

fArrAh nUr AmIrAh said...

terima kasih....
<---muka bangga + poyo
hehekss
;))

zulaikha said...

yer murid2.. meh cikgu nak check homework ni.. heheh... = ***** = <- nah, ni 5 bintang.


btw, thanks n rajin2 la bce blog zu lg.. heheh.



http://zulaikhamohdnor.blogspot.com

nawza_terbaek said...

Farrah: hehehe..taniah yer...

Zu: aik.,.xkan bintang je dapat??nak t-shirt free yg mnang ari 2..hahaha

zulaikha said...

bintang je.. hehe. bintang pun ok pe.. jauh tu nak ambil... hehhe

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons