Wednesday, 30 March 2011

.:: Tiada Yang Sudi Melawat Blog Aku::.

Assalamualaikum wbt…

Nah ko….sebabkan x active berblog 2 3 minggu nie, xde sorang pon yg sudi melawat ke rumah blog usang,yg da beranai-anai ni…haish..ape lah malas punya pemilik blog nieh…

image

sebagai bukti tngok la bilangan  viewer   HN nie..korang hado macam ni??hahaaha


Aku penah baca n3 dari otai bloger (hurm…otai gak la kot), yg dia kata jgn buat blog kerana suka2 n bla3X (sorrry tak ingat apa lagi yang dia cakap). So, bila aku fikir balik dan merasakan aku buat blog ni kerana minat yang tidak mendalam dan cerita aku lebih kepada isu2 dan pengalaman yang aku lalui.

Secara jujurnya aku tak pandai untuk mengarang cerita, menyertai contest2 yang dianjurkan oleh bnyak bloger dan bergosip mengenai dunia hiburan atau pon politik negara. Kalau korang xpercaya boleh refer kat semua n3 aku sebelum2 ni dari start aku berbloging…

Pada mulanya aku hanya copy paste information mengenai teknologi terbaru dari IEEE untuk n3 aku yang pertama (aku letak link dri mana aku amek ye, credit 4 sources). Selepas itu aku cuba untuk lebih serius dengan mengarang sendiri n3  aku.. n aku pernah membuat n3 mengenai politik kalau korang perasan dulu, tak silap aku masa 2 isu arak seorg pemimpin politik… Sory aku katakan n3 2 memang suck….aku xenjoy rasanya buat n3 pasal politik ni… N akhirnya aku berubah arah membuat n3 berdasarkan kehidupan aku sebagai lelaki bujang, pelajar dan salah seorg dari ahli keluarga Abdul Adziz. dan aku lebih selesa konsep terbaru aku ini..

Sekarang ni memang kekangan masa membuatkan aku membiarkan sahaja blog aku tanpa berupdate, tapi aku selalu jer blogwalking kat blog2 lain, ni bukan nak bodek bloger2 sekelian la. Ni pengakuan iklas dari aku. setiap hari aku bukak blog D*na& H*T* sebab si brader @r*f Sh@# selalu tweet bnde 2, blog brader b3n dengan segmen santai die wlaupon aku sekali pon xpernah join pasal macam aku cakap aku memang xreti nak bercerita, kalau aku bercerita pon korang mesti meluat punya r. selain 2 blog2 student2 oberC antaranya ada sorg girl yg study at Rusia kerana aku suka tengok kehidupan student2 malaysia belajar di luar negara pasal aku belum berkesempatan study disana, dapat tengok gambar2 dorang cukuplah n banyak lagi lah blog2 yang aku selalu baca n singgah( silent reader je, kalau rajin aku akan tinggalkan jejak, tpi jarang sekali pasal memang hoby aku jadi silenty reader ni, biarlah orang yang masuk blog aku ni berdasarkan keyword atau pown diorang follower aku n perasan n3 terbaru aku. Takkan lah aku nak suruh orang jejak ke blog aku, tapi aku still dengan n3 yang dah berusia 2 3 minggu.

Ok lah, n3 aku untuk kali ini… Kapada yang gigih membaca karangan gred C sekolah rendah ni sampai habis aku ucaapkan Terima kasih bebanyak kepada korang semua kerana sudi membacanyer..

Salam wbt.

P/s; D*na& H*T*, @r*f Sh@#  n len2 sume ku x mantion blog sape, tpi korng mesti taukan?aku saje xtulis name sebenar dorg pasal t macam bodek pulak ken…

gud luck kepada semua student2 upm yg sekrang ni bz memanjang buat mini project, assigment n preparation tuk final exam yg da semakin hampir..

 

6 comments:

zulaikha said...

akhirnya.. ada jugak update dari HN. jenuh menunggu..

Nawza said...

@zulaikha ade gak org menunggu rupenye..hehehe..ke amek ati je nie??hehehe....nyway tq yer...

siti said...

btla kontroversi..hahaha...brlaa rmai pmbace..

azhar sulaiman said...

u buat la cite psl i gerenti ramai bce u !!

Nawza said...

@ct: haha...xde pe2 kontroversi nk dibuat...

@as:merepek...

zulaikha said...

ye la.. tunggu HN ada update. :) (tp blog sendiri pun xberupdate. huhu)

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons