Friday, 23 April 2010

.::Cinta Antara Kau, Aku dan Dia::.


Salam...

N3 Nawza kali ini lain dari yang lain c8..hahaha.. Mungkin ramai daripada pembaca perasan atau pon familiar ngan tajuk N3 Nawza kali ini...ya..betol 2..mang betol tajuk N3 kali ini berkenaan dengan cerita yang sekarang nie agak popular di television.Dan Nawza dapat merasakan bahawa cerita ini merupakan pengganti kepada cerita sebelum ini iaitu "Nur Kasih"..dan apakah cerita itu?hahaha.."ADAMAYA" TAJUKNYER...haahaha..

Boleh dikatakan semua member2 Nawza layan cerita ini. hahaha..mungkin salah satu sebab mereka tidak melepaskan menonton cerita ini kerana gap ataupon selang antara 2 paper di minggu peperiksaan nie jauh..so xtau nak buat ape, mereka ini semua layan lah Adamaya ni..hahaha...

Nawza pown xde lah layan sngat cerita ini, xtually bru 4 ari lepas g makan kat kedai n kebetulan kat kedai 2 tayangkan cerita Adamaya nie..So, si member2 Nawza nie kusyuk giler r tngok cerita nie..hahaha.. Nawza pown pelik la kenape lah dorg nie minat sngat..hahaha..

Semlam abis 1 paper Nawza, n next paper pulak rabu mgu depan n NAWZA xde idea nak buat ape2 semalam. So si member Nawza plak ajak layan cerita Adamaya..hahaha..NAwza kate ON jerk, si Syed Ismail si jiran NAwza pown bkan men Xcited giler nk tngok cerite 2..hahaha..muke je perompak, tpi tngok citer jiwang..hahaha.(rase mcam ckp kat depan cermin plak)hahaha

So, hari nie pulak member2 Nawza siap download lagi dri website TV3 semata-mata nak tngok cerita 2..haish..mang kau2 la penangan Adamaya 2..k lah.. Nawza pown da xtau nak tulis pe laie..(xtually nak ikot layan citer nie)hahaha..

k bye2..Salam wbt...

2 comments:

Tn.Punya said...

kalau minat downlaod terus sini http://myvitrd.blogspot.com/2010/04/free-download-drama-hangat-tv3-2010.html

nawza_terbaek said...

hahaha..ok xda hal yer..Tq 4 de information..
hopefully ble la jdi my folower 2...

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons