Sunday, 16 September 2012

Ohhh….Emak, Saya Mahu Kawen…

Assalammualaikum wbt…

Memandangkan dah beberapa hari aku tak mengupdate blog, so pengunjung kat blog aku kali ni merudum…arhhhhhh…tidak!!!!!Korang semua adalah duet bagi aku….kene datang gak walaupon aku tak update ape2..sekurang-kurangnya 25 kali sehari!!!! eh…merapu dah aku ni…ok2..korang datang la bila-bila korang suka…aku tak memaksa…hehehehe..

So, disebabkan aku dah kehilangan pengunjung buat beberapa hari ini, so aku nk trolll korang semua dengan tajuk entry yang KEBABOOMmMMMMMmm sikit….baru korang semua nak menjenguk…eh..eh….korang nak pergi mana tu???bagilah baca bagi habis dulu…aku tipu sikit pon korang nak mengajuk…sabarlah sikit. Baca dulu story sedih aku ni dulu….hehehehehe

JAdi sebenarnya aku nak cerita pasal perkahwinan…Pendapat korang semua pada umur berapa rasanya untuk seseorang itu berkawin? atau ia bergantung kepada keuwangan yang mencukupi atau alasan retis-retis gitu tunggu datang seru?Bagi aku pula, aku pun tak tahu pasal calon pon tak hadooo lagi ni, tapi kalau-kalau korang ada kenalan yang bersesuaian dengan aku bolehlah kenal-kenalkan. Tak pun kalau diri sendiri pon boleh juga.. Kita chating2 dulu, whatsapp2 juga dan ym2 skali…ehhh!!

Citer dia camni lah…Bulan ni sahaja, ada dua kenduri kawen member yang aku hadiri. Itu yang aku hadiri, belum yang aku tak pergi. Belambak…..HAhahaha..Dah jodoh diorang, so semoga berkekalan ke akhir hayat kepada semua kawan-kawan yang dah mendirikan rumah tangga tu…So perasaan bila datang ke kenduri kawan-kawan tu kadang-kadang akan menyebabkan perasaan kita ni tertanya-tanya bila lah pula giliran kita ni??Dengan calon yang tak ada lagi ni…OHMyyyyyyyy….kusut kepala bila pikir benda-benda macam ni.

IMG_20120901_131917

Kat atas ni time aku datang kat majlis Mira…member aku masa sekolah kat jelai dulu..

IMG_20120909_132048

Ni pula time aku hadiri majlis salah seorang member baik aku, JAmil…

Jadi bila datang kenduri kawan-kawan ni, selain kita meraikan kawan yang menjadi raja untuk satu hari ini, time ni juga kita berpeluang jumpa dengan kawan-kawan yang lain. HAh…dah macam reunion dah raso eh…maso tu lah bersok sek sok sek….. “eh, ado lg kau ni?, keje mane skang?, eh dah cerai dah??~~bila arwah bdak tu?? hah!! bapak kau kawen lagi????tetttttttttttttttt” hahaha..lebih kurang macam tulah borak eh…hahahaha. semua tu rekaan semato-mato…hahahaha

20120909_134646

20120909_134931

oklah..setakat ni je entry kali ni… conclusionnya sementara kita masih bujang ni “JOM KITA ENJOY!!!!, sambil buat gaya gedik Nora Danish masa masih Virgin….

Salam wbt…

p/s: Kadang-kadang terpikir nak cari kerja lain….

6 comments:

Anonymous said...

selamat pengantin baru..^_^

Anonymous said...

Azwan nikah tak ajak

Anonymous said...

puii...fuii... apo kono eh jang... tetibo pikir nak kawen... kesunyian la 2...

Anonymous said...

wah!!xlame lg bleh merasa nsik mnyk jelai nh..hehe..;D

Anonymous said...

Like en3 ni.. Sbb byk kuar loghat negeri 9.. (Keluar tajuk ekk) haha

tieyra said...

ye ke xde calon encik gaban oii....hihihi.....

bru ak ngat ko ade blog..nsb ko post kt fb..hahaha

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons