Friday, 8 April 2011

.::Perubahan Sikit::.

Assalamualaikum…

Warh..semakin melampau aku ni, jarang bebenor update n3 kat sini. Sorry la der, aku bz memanjang lah…Hah..kite terus rujuk pada tajuk n3 aku kali ni yer (kate bz tdi kan…), korang rasa ape yang perubahan yg aku buat kat blog nie??hahaha..ok..aku xmau citer, tpi korg boleh dapat klu dri link nie (BluesClues).

Agak sentap juga lah bila aku baca blog brader 2, hahaha…rasa memang betul2 kene kat batang idung sendiri..hahaa..Xtually memang aku nk buat perubahan 2 da lame da, tpi xterbuat. memanjang ade sikit masa terluang nie, aku buat lah perubhan 2…hahahaha..

Oklah, stop sampai sini…Mcam biasa aku nk share gambar2 terbaru yang aku ada…so, layan~~~~.

01042011158

@lab IC design..sambil2 buat project layan Gemilang..hahaha


01042011159

camane lah project nak siap…


18032011102

@control lab…HELI experiment…


27032011110

@pantai buatan..untuk kanak2 jer yer…


27032011112

Model terhangat tahun 2011…


27032011115

nah, hambik…sampai camtu sekali meniarap….men snap je pic ni…


27032011117

lagi sorang..Mesia dan mcam oberC dah kot..macam2 jenis perangai orang ada.


28032011139

@1 of my favorite class..favorite at last 2 month, but now….hurm!!!!!


28032011141

Hah!!!!Tido!


30032011145

Talk At MIMOS….IEEE


30032011148

@MIMOS penuh hall…


30032011152

@Talk terbaek yg aku dtg kat Eng Faculty…memang sempoi ir ni.


Ok..setakat ini N3 kali ni..Bye2..

Salam wbt…

p/s: korang dah tau ke jwapan kepada perubahan yang aku buat 2??

2 comments:

zulaikha said...

saya tau! saya tau!! *sambil angkat tangan*

url blog ni dah bertukar!!!

jawapan dah betul, sooo nak hadiah~~ (^_^)v

zulaikhamohdnor.blogspot.com

Nadhirah-chan said...

bhahahahaha orang tido pun tangkap gambor =='

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons