Sunday, 10 April 2011

.::Kesan Daripada Perubahan URL::.

Asalamualaikum..

Hallo semua.Entry kali ini aku nak cerita kesan kepada perubahan yang aku buat dan aku telah mantion di entry sebelum ini kalau korang perasan. Tapi kalu tak perasan boleh tekan link <ini>. Yup, aku ubah url blog aku.. Dan kesannya korang tengoklah bila aku search dngan EN Google… boleh refer gambar dibawah…

HikayatNawzaSemua yang keluar memang link blog aku, tpi semua yg keluar 2 tak boleh masuk pasal aku dah tukar url…walawei..ruginyer rasenyer…camane aku nak buat yer?? aku dah lah tak reti sngat pasal benda2 camni. Nampaknya lepas ni mesti orang datang ke blog aku by searching keyword menjadi sifar….hah sifar???? warhhhhhhhhhhhh…tekanan ni.. ada apa2 cadangan x?


image

Dan bila aku search url baru aku di google, hurm..korang tngoklah..hanya 1 je yg keluar, yg 2 lagi xboleh masuk...hurm..sedihnyer…tpi xpe lah..mungkin sebab aku baru tukar url baru kot..lg pown rasanya url baru ni ok sikit kot dari yg dulu.. just aku kenalah bersabar sedikit.


Ok lah.. Kalau2 korang ada apa2 cara camane aku nk overcome masalah ni, bolehlah tinggalkan comment dibawah yer. Terima kasih kerana sudi membaca luahan hati aku ni..hahaha.ok..

Salam wbt…

2 comments:

Schajar McFlurry said...

macam tu skali kesan nyer ek...
wah3... susah nyer~

Fira Al said...

igt nk tukar url jgak.. tp riso efek ni la.. sob3...
menci r cmni..

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons