Saturday, 23 October 2010

.::Finally::.

Salam....

Alhamdulillah, setelah berkali-kali mencuba, akhirnya berjaya juga mengupload gambar di dalam hikayat nie.. Hampir beratus kali Nawza try.ok..tipu..

Herm...so tuk N3 kali ini, Nawza nak shar dengan semua gambar menarik sepanjang bulan ini..so???layan~~~~ZaSSSssssss!!!




Ok..gambar ni di Bukit Ekspo UPm semasa karnival konvekesyen..ni antara booth2 da kedai yang dibuka..pic diatas merupakan taman arnab. Pada mulanya NAwza nak melangkah masuk, Tpi once melihat yuran untuk enter this taman terus terpikir pasal mcD n KFC ..hahaha..rasa mcam x berbaloi la pulak kalau masuk...huhu


Nie pown sama di Bukit Ekspo. Selain ada jualan bunge2 n mcam2 cenderamata, memang bnyak la tempat2 dipamerkan haiwan mcam nie..lembu,rusa,arnab,kijang, kambing dan macam2 lagi ade..Tapi yang pingky2 2 xde la yer..mau lari sume org nanti..hahaha.Xtvt yang lain pula seperti petandingan paintball,flyingfox,n jualan makanan n minuman..



Gambar nie pula di ruang legar Fakulti Eng UPM. terdapat Karnival Fakulti Eng yang belansung serentak dengan pesta Konvo yan diaadakan di Bukit Ekspo.. Xtvt disini juga meriah. Terdapat pertandingan memancing, Autoshow,jualan keta,booth robot n rc car,petandingan PES,DOTA, n bnyak lagi la..


Tempat Karaoke, memang bnyak talent2 yang tanpa segan silu berkaraoke disini..1 lagu 1 hengget, 3 lagu 2 hengget...hahaha.Nawza pown ternyanyi 1 lagu ngan kawan..haha..belasah jer.. Tpi segan plak ada lecturer masa 2..Tpi xpe kot, bkan selalu kite nak enjoy.huhu



Nie pula di tempat permainan RC car, memang ramai lah anak2 staff yang dtg, smpaikan technician lab Nawza mengadu kate anak die memanjang men bnde nie jer, x bosan2..haha.bese la 2 bang, bdak2..bagi jelah..hahaha.


HAh...nie antara XTVT yang Nawza suke sngat semasa Karnival ni..Berkayak..haha.ni 1st time NAwza berkayak kalau semua nak tau, so 1st time naek 2 paham2 la yer cane NAwza control this kayak..hahaha..Tapi lama2 kire pro jugak la.haha. Hari ke-2 NAwza berkayak sampai 2 kali..huhu.best....Canteik x pemandangan Fakulti Eng dari Tasik???cantikkan??hahaha


N, Gambar dibawah ni Nawza snap semasa nak ke lab..haha.. memang sempoi r, selambe je pekerje2 nie p basuh bumbung2 nie, kalau jatuh nie kompom2 family x ble cam muke lagi dah.huh..

Xtvt membasuh bumbung lab2 di fak eng..lepas 2 dorang nak cat warne baru x silap..tapi memang horor gak la, pasal soal keselamatan seperti tidak diambil peduli..


NAh, tngok la bape tinggi nye banggunan..hahaha


Dan gambar yang terakhir...
JENG...JENG...JENG.................

Title: MAsih Ada Yang Peduli..ahha


Hahaha..ni notis yg Nawza terlihat di suatu tempat..hahaha..Bukan NAwza nak kondem penulis notis nie, pasal Nawza pon masih tidak dapat menguasai english dengan baik. Tapi yang NAwza nak comment ialah pasal kegigihan seseorang membetulkan ayat2 atau pown kesalahan tatabahasa aka gramer dekat notis ni.memang gigih..Nawza sebelum ni da baca da notis nie, tapi sekali lalu je, baca n faham terus..so x terpikir la pasal kesalahan ayat 2..pasal da name pown notiskan. Tapi xpelah, kepada sesiapa lah yang baca blog Hikayat nie, Nawza nasihatkan jika ingin membuat notis untuk orang ramai, pastikan anda cek betul2 segala penggunaan ayat...hahaha..lawak plak rasenye..huhuhu.


K lah, berjumpa semula di N3 yang laen..doa2kan yer ternet disini sentiasa ok untuk nawza updatekan hikayat ini...chow...

Salam Wbt...


4 comments:

mohamad fahmi said...

adik nawza ni rajin lar blogging..mesti banyka duit kn

Nawza said...

Fahmi:bnyak duet???hahaha..xde mkne nye...bkan aktif pown..

zulaikha said...

dalam banyak2 gambar ni, paling jeles ngan gambar kayak tuh!!!!!!

eh, hari ni zu ader tournament archery.. sangat masyuk oke! :) (motif bagitau: xde motip pun. saje je. sbb happy sgt. haha.)


lagi satu,
jemput letak link anda dalam blog Zu :)

Nawza said...

hahaha...
mnang x???msti menang kan??xsaba nk tngok zu update pasal trnoment 2..huhuhu

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons