Wednesday, 16 March 2011

.::Splash Park Mines::.

assalamualaikum wbt...

Haisemua, lame betul aku tak update hikayat ni. Almaklumlah sekarang ni berada di minggu ke-10 pembelajaran bagi sem 6 aku kat UPM ni. so mcam biasalah, test 2 dan assignment yg belambak giler aku kene buat. Kalau tak diuruskan dengan betul semua tu, boleh lingkup result aku sem ni.

n3 kalai ni aku xmahu becerita panjang. nak kongsi gambar2 yang capture last weekend masa aku  follow kakak aku p bawak anak die p men air kat Spalash Park Mines. Tahun lepas aku ade buat n3 pasal tempat ini kalaui korang perasanlah..huhuhu.ni link nyer <KLIK>.

Kepada sesiapa yang ade anak2 kecil boleh lah bawak anak2 anda ke sini bermain air yer..pecume je kalau pergi di Mines. tak payah bayar pon. So tngok lah gambar2 yang aku upload ni yer..huhuhu.

13032011080130320110811303201108213032011083130320110841303201108513032011086130320110871303201108813032011089130320110901303201109113032011092

Ok..nie jer..

jumpe di N3 akan datang..

Salam wbt..

p/s: tngok pic2 ni dapat gak release tension dengan kerja2 yang belambak giler ni....

1 comments:

gha said...

comeinye anak2ku....

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons