Wednesday, 16 February 2011

.::Dah Dapat Tempat LI::.

Assalamualaikum...

Post kali ni aku just nak bagi tahu yang aku dah dapat tempat untuk LI.. yeah!!!!xpayah nak pikir2 lagi...(apasal over sngat ni??mcamlah org laen x LI...)

Ok, nak tahu kat mane aku dapat?hah??nak tahu???ok2..sabar2, aku nak bagi tahulah ni...jangan gelojoh sangat...bace betul2 tau...hahaha.

Ok, tempatnya dekat Cyberjaya. lebih detail lagi, nama campony nye IC Microsystem, kalau nak tahu boleh klik pada nama compony tu. dalam offer letter yang dia bagi tu bagi tahu yang aku akan diberi training dalam IC Design...tahu x ape 2??bukan IC(kad pengenalan) yang dok sebok selalu kita bawak kemane2 tu.. nak tahu ape bleh klik sini (IC Design).Ok, kalau tak faham aku hanya boleh katakan yang kerja ni lebih kepada electrical & electronic engineering lah...yup, 2 bidang aku...

Bukan IC ni tau...

Jadi sekarang tugas aku just reply back surat dia jawab yang aku terima offer 2.. Boleh lah aku tumpukan kepada benda lain pula sekarang, tak perlu lagi nak fikirkan pasal nak cari tempat LI....yeyeyeyeyeyeyeyeye.....suka sangat...hahahaha...

Ni buktinya ICmic melamar aku...hahahaha

ok lah..nak bla dulu untuk n3 kali ni...

Salam Wbt...

p/s: kalau2 ada sesiapa yang pernah LI ataupon bekerja disana boleh lah share dengan aku ni, nak tahu gak camne dok sana...Xcited + nervous...

2 comments:

zulaikha said...

congratzzz!!

AkuBiomed said...

Sudah dapat tempat LI kena ambil peluang belajar bersungguh bukan LI untuk honeymoon :-)

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons