Wednesday, 26 January 2011

.::STEAMBOT@MAEPS SERDANG::.

salam…

blurrkkkkkk!!!!!( nah amek intro dengan tebelahak) ulps..sory geng.. Bukan ape, 2 tande perut tengah kekenyangan setelah di refill dengan makanan2 yang berkhasiat dan terbaek dari ladang.. hahaha….sudah terang lagi berhiglight tajuk kat atas ni. so harap demo sume pehe la yer ape yg aku habaq nie..(nah…sume loghat aku adukkan..belasah!!!)

ok lah… aku bagitau betul2 pe yang sebenarnya aku nak sampaikan. xtually aku n de’geng baru sahaja selesai makan di steambot maeps serdang.. kalau di ikutkan perkiraan aku, termasuk malam nie, bulan ni sahaja aku dah makan 4 kali steambot..(wah…ade sugar mamy sponsar ke???ke mamee monster tanggung sume??) semua nia atas jemputan kawan2..hahaha. aku bedal jer…

tapi malam nie ada plak org nak sponsar..wakakakak..mau nye aku nk tolak..rezeki jgn ditolak bak kate orang…hahaha..so saving la sikit…tapi bleh plak ade sorg mamat nie pau aku bayar half..siot btol…tpi xpe la…klu nak dicompairkan dengan main sponsar yg sponsar bape org tah tadi..hahaha…nak tau sape?? nah aku bg link fb die..(dermawan)try la usha2 page die..mana tau die saport korg ke lepas nie..event2 yg korang nak buat ke..hahaha.

ok lah..aku nak kongsikan gambar2 yang sempat aku capture tadi..xbnyak pown. saja je nak update blog nie…kang bersawang pulak..hahaha.ok layan lah yer…








ok lah yer,..kenyang tengok gambar2 2???hahaha… jumpe di n3 aku yang akan datang yer…

salam wbt…

p/s: yg penting ade 2 situasi menarik sepanjang kitorang diner kat steambot 2…

situasi 1: ade sorang makan sosej yg x masak lagi…hahaha

situasi 2: ade sorg selamba amek siput sedut kat pinggan sampah (space letak makanan yg nk dilupuskan mcam kulit kerang n macam2 lagi lah…) sekali sedut xkuar2 isinyer..hahaha…yerk!!!!

4 comments:

Shidi Shah said...

wei xajak ak p..

weh buang notification comment nih..srabut ak

zulaikha said...

pergghh... cam sedap je. Pasni boleh la belanje follower blog pulakkan? \(^_^)/

Nawza said...

hahaha..xdahal..meh dtg sinie..hahaha..tawaran dibuka smpai pkoi 2 ptg hari ini....ok???

Nawza said...

shidi: buat pe ajak hang??hahaha..aku bru upgrade template r..xde mase nak tachap2 nie..t r..

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons