Friday, 14 January 2011

.::PM Jealous Dengan Khairul Fahmi Che Mat???::.

Salam...

Hari nie aku nk berkongsi pandangan mengenai #tanyanajib ataupon mengenai keterbukaan PM kita iaitu YAB Dato Najib diatas keterbukaannya membuka ruangan soalan di twitternya n facebook mengenai apa sahaja pekara...

Rakaman Video jawapan untuk soalan yang terpilih...

KAlau ikutka hati aku ka gak tanya, bilalah duit JPA nak masuk.. aku da naek pokai dah sekarang nieh. Sesi bertanya soalan ni dilakukan beberapa hari yang lalu, dan dato Najib sudah pon menjawab beberapa soalan dan diupload di dalam Youtube. Nie bukan upload video untuk audition AF9 yer. macam yang aku cerita seperti di N3 sebelum ni (KLIK). Tapi memang betul2 jawapan kepada soalan2 yang ditelah ditanyakan.

Pada mulanya aku menjangkakan soalan2 yang ntah ape2 n tak berkaitan dengan masalah negara tidak akan dilayan o ditapis. Kalau korang pergi sendiri jenguk kat twitter n facebook pon besepah soalan2 yang memang totally merepek untuk diajukan kepada seorg PM. Antaranya ada gak soalan2 yang panas, isu harga barang naek (biasa), n ade juga tanya pasal perbelanjaan rambut Rosmah la, n paling tak boleh bla boleh plak tanya jika lanun vs ninja sapa yg menang???hahaha... memang bengong punya soalan...

Tapi anggapan aku meleset..Pasal PM juga menjawab soalan2 tersebut n korang boleh tengok video kat bawah nie. ada 3 4 soalan geli hati jika membacanya dan telah dijawab oleh PM. Dan ada lagi soalan Yg YAB jawab sampaikan aku boleh tegelak sorang2 sambil berdekahdekah (camne 2??), iaitu soalan terakhir dalam video dibawah ni ialah sama ada YAB JEALOUS DENGAN KHAIRUL FAHMI CHE MAT...walawei..apakah ini??hahaha

Korg tengok gambar diatas rasanya sape tumpang populariti sapa??hahaha


Ok..dah tengok video diatas?? macam mana? Ada antara soalan korang yang sudah dijawab?huhuhu. so lepas nie bleh la tinggalkan comment di ruangan comment dibawah yer...huhu..

Salam wbt...

p/s: mengikuti kisah Umi Vs Anwar mutakhir nie...walawei, jgn tejebak sngat ngan politik...bahayo...hahahaa




2 comments:

cik zulaikha said...

ahahha.. soalan tak bleh bla...

cik zulaikha like this.

Nawza said...

@cik Zulaikha: tau xpe..tebahak2 tngok solan die..hahaha

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons