Wednesday, 22 December 2010

.::Nawza Tercalon Antara 10 Orang Paling Dibenci Israel::.

Salam...


Wah, mesti ramai yg terkejut dengan tajuk n3 kali ini... Ada sesape agak2nye nak jadi antara nominees?? hahaha. Rasa2nya kalau dicalonkan berbangga x diri ini rasanya? dan fyi bukan Nawza yer antara orang yg tercalon 2 (saje buat harok tdi) dan tadi blogwalikng ada terbace pasal benda ni kat sebuah blog. Tak sangka seorang rakyat Malaysia telah tercalon dalam anugerah ini...yeah!!!! hahahaha( nak bg standing ovation rasenye kpada beliau).

sumber dri Madam G...

Nak tahu sape orangnya???yer.... tak lain dan tidak bukan iaitu, Mantan Perdana Menteri kita iaitu Tun Dr Mahathir Mohamad ..

Akhirnya tercalon gak tuk tahun nie, Terima kasih kepada kelab kipas saye kerana bnyak menyokong (fan club).. [rekaan semata-mata]

Rasanya memang tiada sesiapa yang boleh pertikaikan keberanian Tun dalam membantah kependudukan haram yahudi dan penindasan israel terhadap rakyat palestin sendiri... lebih lanjut bleh terus ke website nie : Israel nation News

hah, so mcam mane??berbangga x rasanya kalau kiranya anda tercalon? hahaha. rasanya tidak mustahil para bloger sekelian boleh tersenarai dalam senarai ini untuk tahun 2011 nanti, pasal kita biasa dengar ada pepatah menyatakan tulisan pena lebih tajam dari mata pedang (sila betulkan kalau silap yer).

Ok lah semua, Nawza mahu mengundurkan diri...

salam wbt.

p/s: xdapat adiah ape pon kalau tercalon...hahaha. nie bukan mcam anugerah matahari popular yer...

4 comments:

Ekhwan Ezany said...

mesti bangga giler kalau dapat tercalon....ermm apa2 pun congrats kat Tun....

Nawza said...

mungkin la jugak berbangga pasal bleh mnunjukkan aras penentangan terhadap tindakan jahat yahudi terhdap palestin...

aKhMaL said...

sy bangga jd anak bangga malaysia.....

Nawza said...

Akhmal: Bangsa ler,,,,hahaha

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons