Tuesday, 7 December 2010

.::IEEE APCCAS || 1ST DAY::.

Salam…

Seperti yang NAwza telah janjikan pada n3 sebelum ini (kilik), untuk mengupload dan mecerabeh sikit mengenai xtvt yang nawza dan rakan-rakan lakukan semasa ieee asia pacific conference yang berlangsung di hilton hotel & le’ meredian hotel KL.

Pada sebelah pagi hari ini, hanya tutorial section sahaja yang berlangsung, nawza bertugas memastikan ballroom yang akan digunakan telah disetup segalanya seperti netbook,projector dan lain2 lagi bagi melicinkan pejalanan tutorial tersebut.

memandangkan hanya tutorial sahaja yang diadakan pada sebelah pagi, semua volunteer yang bertugas tidak mempuyai banyak tugas pada sebelah pagi melainkan memastikan segala keperluan dan table2 yang berkenaan seperti registration counter, technical counter, payment counter dan information counter sudah siap di setup.

pada sebelah petang pula berlangsungnya pre-registration dimana semua volunteer yang bertugas mula bz dengan kerja2 masing. nawza bertugas sebagai technical support dan memerlukan nawza berada di technical counter. tugas nawza adalah memastikan para participant telah menghantar borang biodata dan mengupload presentation slide yang akan digunakan oleh semua prisenter. pelbagai ragam participant yang telah kami jumpa, tapi alhamdulillah kami dapat handle semua itu walaupon terdapat beberapa kecacatan semasa bertugas. counter ditutup pada tepat jam 7 pagi… owh yer, awal muharam akan menjelma pada ptg ini iaitu setelah masuknya waktu maghrib. kami secara berjemaah membaca doa akhir tahun yang diketuai oleh afiq di technical counter semasa pelanggan tiada. inshaallah segala pekara yang kami buat mendapat keredhaan dari ilahi.

pada pukul 6.30 p.m berlangsungnya welcome reception dan ia macam tea break la… dan nawza pun pergi juga minum dan rasa makanan yang disediakan disana kerana venue nye berhampiran dengan counter dimana nawza bertugas.

Ok lah, sekarang anda semua boleh lihat diobawah gambar2 yang nawza upload semasa hari pertama berlangsungnya conference ini...

 

0612201058106122010582APCCAS2010|Kualalumpur0612201058406122010585APCCAS2010|Kualalumpur06122010587APCCAS2010|Kualalumpur0612201058906122010590061220105910612201059206122010593APCCAS2010|Kualalumpur06122010596061220105970612201059806122010599061220106000612201060106122010602061220106030612201060406122010605APCCAS2010|Kualalumpur0612201060706122010608

ok..setakat ini  sahaja n3 nawza untuk kali ini untuk apccas2010 pada hari pertama. nantikan kemuculan n3 akan datang untuk hari yang seterusnya berlangsung apccas2010.

salam wbt.

p/s: ada lunch tadi, huh..layan betul menu dia..hahaha. sempat juga jadi runner ke low yat memberli katrij printer. terhangguk2 gak la dalam monorail kerana ngantuk punya pasal.

4 comments:

Imzainieyzulkipli said...

hahahahh.klu bergambar tak nak kalah!

Izyanti said...

byk gile gambar. fuuhh ! haha.

Nawza said...

zainie@ahlock: haruslah!!!
izyanti: hahaha..untuk akan datang lg bnyak..hahaaha..tungguzzzzzzzz....

bukan photographer said...

aku bizi seminggu ni...
nak snap pic xleh bwk kamera plak..
xleh la nak update entri baru..
huhu

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons