Monday, 8 November 2010

.::FINAL EXAM BEGINS, GOOD LUCK::.

Salam...

HAri ni merupakan permulaan final exam Nawza untuk sem 5 study di UPM..Pada Hari ini hanya ada 1 paper sahaja iaitu Statistik...Xtually semalam ada kuiz online yang perlu dilaksanakan oleh setiap pelajar..

kUIZ ini merupakan tugasan yang diketahui secara tiba-tiba oleh semua, kira macam last minute la..Nawza pon tahu pada hari Pn HAslina post didalam Putra Learning Management System(LMS) iaitu semalam, sehari b4 test statistik. MayB kuiz yang diberi 2 sebagai warm up tuk kami mendudi real final pada hari ini.

So, Nawza dah buat da kuiz tu...so bleh lihat pic dibawah...



Hahahaha...betul...jgn xpercaya, 100%..huhu. apamacam??percaya x??Xper..Xpercaye sudah...hehehe..tpi 2 la kebenarannye..

Xtually ramai jer my classmate yg score 100%..tapi ada juga yg x dapat...dan ada juga yang tidak berpuas hati pasal kami mendapat full mark..hahaha..so what?(mood lagu pink). Soalan yang diberi sebnyak 20 soalan dan pelajar harus menjawab dalam masa 15min. Pada mulanya memang kami mahu mendapatkan sumber jawapan dripada rakan2 yang sudah buat..tetapi kami diberitahu soalan yang disediakan berlainan set..so rasa macam frust jugaklah..(xpe tiru2, kuiz je pown..hahaha...jahatnye aku!!!).

so..macam mana kami menyelesaikan masalah ini??hahaha... Disitulah gunanya kerjasama dengan kawan2..Kami buat sendiri tanpa perlu mencari skema tetapi membuat secara bersama-sama.. So, maknanya untuk jawap soalan 2 kami berbincang secara pantas seramai 4 org..haha..so ini bukan menirukan??2 la namanya study smart...

Dan beruntungnya Nawza orang yg ke-4 buat, so NAwza dapat markah full mark setelah kami semua overcome semua soalan yang diberi...Xtually soalan yang diberikan adalah sama sahaja, cuma arrangement numb of soalan je bertukar.Dan kami mengetahuinya setelah membuat soalan tersebut seorang demi seorang..kiranya maklumat yang kami dapat mengatakan setiap orang mendapat set soalan yang berlainan adalah xbenar...kire tipooooo....

So, conclusion yang Nawza ingin buat ialah, kami tidak meniru seperti yang dikatakan oleh mereka2 yang x pueh hati 2...dan Tq pasal bagi maklumat yg TIPO kata soalan laen, kalau x mungkin kami meniru seperti yang anda2 katakan....walah!!!!!

OK..2 jer untuk N3 kali ini, nak smbung study plak tuk paper akan datang...

Salam wbt.


p/s: final statistik tadi ok lah, xde la smpai x ble jawab..tak meletakkan harapan yg tinggi pown..kalau dapat B+ ke atas dah dikira bonus..tapi mampoo ke??hahaha



4 comments:

anak enchekk shariff said...

gudluck yer final exam..stdy ajen2...

bukan photographer said...

gudluck la tok ko punye final...
xfollow blog ak ke??

Izyanti said...

goodluck lah final yeh :)

Nawza said...

ankESharif:tq...gud luck gak ...haha
Bp: Tq..same gak tuk BP...yup, da follow da...
Izyanti: same2 yer..study leklok...

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons