Sunday, 4 July 2010

.::ape-ape aje::.

Salam…

N3 kali nie Nawza nak becerita Xtvt Nawza selama 2 hari berada di kg…hahaha..mengedik giler erk…tpi nak buat camane, xde idea laen nak buat tuk update blog nie…hahaha..Hari pertama macam biasa, Nawza da cerita da pada n3 b4 nie..Nawza makan durian jiran bagi..hahaha..

Dan hari kedua pulak Nawza tolong my MaK gantung2 bunge2 kat beranda..huh..semenjak My MAk berenti kerja pasal usia sudah mencecah 50 taun bukan men bnyak bunge2 memenuhi setiap ruang kosong dirumah Nawza nie..huh..jiran2 pown rajin datang rumah sekarang..hahaha.kadang2 dorang nie bertukar2 idea la tuk mencantikkan umah masing2..hahaha.. Siang tadi my Mak n my jiran beli tali merah untuk dibuat penggantung kepada bunge2 yang jenis gantung2 kat beranda rumah 2…hahaha..lawa gak talinye bile da di anyam…hahaha..kalau buat bisnes laku gak nie…hahaha…

Sepanjang hari nie Nawza dok rumah je tngok tv..haha..lame x tngok drma2 kat tv 2.. pagi2 Nawza layan MHI, hot fm am crew, cerita kartoon, drma cine, citer Filipina pown ada, dan juagk malm Nawza tngok drama melayu n de movie mr & mrs smith..hahaha… Lg 1 yg mnariknye dok umah nie, Nawza dpat gaji…hahaha.. hari rabu abah bg RM10, hari khamis pulak dapat RM20… hahaha… My Abah keje menorah getah.. Nak bg skali gedebuk susah la…tpi kalau harian 2 bolehlah sikit2..tpi kalau kumpulkan bnyak jugak 2…hahaha…

OK.. stakat nie saje n3 kali nie…

Salam…

2 comments:

AiZ said...

^__^ hari ni layan tv je... ^__^



Aiz latest entry
Trik iklan mangga Ad yang aiz guna
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

zulaikha said...

wan.. bila nak update ni... ^_*

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons