Sunday, 30 January 2011

.::Searching For LI & Bowling @ MITC::.

Salam...

Hai semua.... yer, aku skang tengah sibuk mncari tempat untuk LI(latihan industri). macam2 tempat aku try mntak. so lepas nie tunggu je r mane satu sampai dulu. aku sebat je mane2 pown as long x jauh n berpatutan alaunnyer..hahahaha.. So siang tdi aku ada lah anta 2 resume ke industri kat melaka nie. saja try, kalau ade rezeki dapat la I'allah. so lepas anta resume plak aku n adek aku n kawan sorg p men bowling. hahaha.

so, macam biasalah, aku malas nak mencerabeh bnyak2. tpi just nak share gambar je. (walaupon dri nset e71 aku bukan dri kamera seperti D80, D90 n bla3X...)







yeah, walaupon permulaan hampeh, tpi dapat gak reach 100..hahaha.yg laen??hurm....

berambar ngan poster yg dah bekurun lame kat bowling mitc 2..

asyik2 gambar korang je..aku nak gak...

ok..stakat nie je n3 kali ini..chow dulu...

Salam wbt...

p/s: berjeman menunggu minah jage kaunter 2 panggil..siot btol...tempat 1st class, perkhidmatan low class...

3 comments:

Zulfahmi Abidin said...

wah.gud luck utk ko punyer LI tuh nanti okey.^_^ ko mmg kan.kene kan ayat tuh balik kat aku.^_^ nice try.glade went some1 notice my entry.^_^

Nawza said...

ZA: haha..tq.. aku buat pasal aku tekene pasal x prasan awal xde no 9..2 yg geram 2 bro...hahaha..
nyway, tq pasal bro bukan lah jenis org yg dinyatakan dlam comment 2...
#kire trick yg diberi 2 menjadi r..hahaha

bukan photographer said...

ko dah jumpe blom tempat LI?

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons