Wednesday, 1 December 2010

.::Two Alien appeared in MAHA2010||Malaysian Agriculture, Horticulture and Agrotourism::.

 

Salam…

HAh ko…mesti ramai yang agak terkejut dengan tajuk N3 kali ini..hehe…saja nak update Hikayat yg agak lama terbiar ni. Just nk letak gambar yg agak chomel iaitu pic2 member Nawza yang telah try salah 1 produk yg dipamerkan di MAHA2010 2, iaitu Tetttt!!!(lupe la namenyer, tpi like Permata Hijrah lah..

So, kepada sesapa yg ada masalah dngan mata, bleh g sane try…hahaha..Layan je r pic2 kat bawah nie yer…

26112010501

CaKkk!!!chomel x???hehehe

26112010503

Nah..sorg lgi try…

26112010504

Ok..rileks3X…

 

K chow…

Salam wbt…

 

P/s: kpada chomel n panjang, nah gambar korg yg chomel2 masa kat MAHA 2…bile kite nak sambung jalan2 kat sana 2??Ada3 dewan kita x abis jalan lg.

4 comments:

bukan photographer said...

ko blik bile??

Nawza said...

Bp: da balik da raye ari 2..not sure lah bila lgi...

Faizal Tauhir said...

sape baju merah belakang tu?tukang urut ke?haha

Nawza said...

faizal:aah la, 2 la pemandu pelancong alien2 2..hahaha.

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons