Friday, 17 December 2010

.::IEEE APCCAS2010 || Final Day ::.

 

Salam…

N3 hari ini adalah yg terakhir untuk kesinambungan n3 sebelum ini. kepada sesiapa yang baru sahaja memasuki n rase blur2 tetibe je nawza kata berkaitan n3 lalu, sila lah kunjungi yer yg sebelum2 nie…klik2 la link di bawah nie…

pra day||1st day ||2nd day||3rd day

Kali ini nawza xmahu xerabeh bnyak2 seperti 4 n3 sebelum ini pasal nawza dah cerita dah rutin nawza sbgai volunteer at international conference 2. so xtvt nawza buat same jer selama 4 hari di hilton hotel & le meredian hotel KL..

n nawza just nak cerita kejutan yg semua volunteer dapat setelah secara rasminya conference yg berlangsung selama 4 hari itu tamat… kalau nak tahu apakah kejutan nya, sila baca n lihat n3 kali ini sampai abis yer...09122010694

santapan awal pagi kami sebelum kerja bermula.

Hikayat Nawza

Sama seperti hari sebelum ini, nawza menjadi breakout room untuk keynote section

Hikayat Nawza

tea break pkol 10.30 pagi ||mertabak yg memang terbaek

\Hikayat Nawza

Kek2 yg comel sentiasa disediakan untuk tea break

Hikayat Nawza

antara barangan yg disediakan oleh pihak hilton hotel kepada participant||air mineral,kertas kajang, pen & gula2

Hikayat Nawza

Lunch terakhir kami di apccas2010

Hikayat Nawza

seperti biasa, terdapat pelbagai pencuci mulut untuk setiap hari lunch||(terliur balik bila nawza lihat semula pic2 ni)

Hikayat NawzaHikayat NawzaHikayat NawzavvHikayat Nawza

Hikayat Nawza

melepak sebentar sementara menunggu t=section seterusnya start.

Hikayat NawzaHikayat Nawza

antara kemudahan yg disediakan di le meredian hotel

09122010720

cupcake coklat yg sentiasa disediakan pada tea break..layan beb..

Hikayat NawzaHikayat Nawza

antara pembaca setia HN…

Hikayat Nawza

okeh…conference is the end...baru lepas pack sume barang…

Hikayat Nawza

secretariat untuk apccas 2010

Hikayat Nawza

2org paling kiri merupak org dream catcher…(rachel & steven)

Hikayat Nawza

tuhh dia…khas untuk pembaca setia Hikayat nawza nieh..hahaha.sape2 nak berkenalan ngan saudara nie bleh la add fb die yer.. (FB jejake ini)

Hikayat Nawza

ok..dah puas tngok gambar diatas??? sekarang tiba masa nawza nak cerittakan kujutan para volunteer terima daripada pihak dream catcher, iaitu pihak yang bertanggung jawab membahagikan tugas untuk semua volunteer dan juga org yg agihkan gaji kami semua…

mengikut perjanjian, setiap volunteer akan diberi gaji sebanyak rm100/day, so darab dengan 4 hari kami semua dapatlah rm400 hengget..dan kejutannya, kami semua diberikan extra sebnyak rm 100 so gaji kami semua menjadi rm500..mungkin kerana event menager kami 2(steven) mendapat pujian2 oleh ramai org, so die kembang sikit 2 pasal bg kami bonus..hahaha..ape2 pown tq steven n pihak dream catcher yer…(cane???? terase x kejutan 2??hehehe..mcam syok sendiri plak ken…)

setakat ini sahaja n3 kali ini, dan berjumpa lagi di n3 akan datang dengan cerita yg lebih menarik…

 

salam wbt…

 

p/s: xtually de 1 lg n3 akan dtg atau pun rumusan o apakah pendapatan kami selame 4 ari di apccas2010…tunggu yer…sikit saja lagi..hahaha

2 comments:

Imzainieyzulkipli said...

asal pic makanan jek banyak.
nmpk sgt ko join program nie nk mkn benda mahal2 kn
haahhahaahh

Nawza said...

hahaha.. 2 wajib..da 2 yg paling menarik...hahaha

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons