Thursday, 16 December 2010

.::IEEE APCCAS2010 || 3TH DAY::.

SALAM...


Selamat berblogging kepada semua bloger n silent reading... N3 Kali ini Nawza hanya upload gambar2 pada hari ke-3 Nawza di IEEE APCCAS 2010 di KL. Seperti biasa pada hari ini Nawza bertugas di BAllroom Hilton Hotel untuk sesi Keynote yang disampaikan oleh para speaker yang datang daripada pelbagai negara. Pada pagi ini terdapat 4 orang speaker untuk sesi keynote iaitu daripada Canada, USA, wakil Agilent Malaysia dan daripada Taiwan.


PAda sesi seterusnya pula kami semua dipecahkan kepada special session masing2, dan Nawza still bertugas di Ballroom pada sebelah pagi dan pada technical section pula Nawza bertugas di Hang Tuah 1, Le Meredien Hotel. Section Chair pada masa intu ialah orang Taiwan.. huh..mang mau putus urat kentut bercakap ngan die nie..hehehe(melawak jer).

Pada sebelah malam pula kami para volunteer telah diberikan cupon untuk makan malam di Le Meredian Hotel. warh...kat sana boleh makan sampai kenyang yang amat lah.. konsep hidangan secara buffet dan ada pelbagai pit kaunter ataupon gerailah (lebih kurang lah) yang menyajikan pelbagai makanan. Kita boleh pilih apa2 sahaja yang kitamahukan. Terdapat makanan laut, kampung, western food n macam2 lagi. Yang x boleh bla Nawza tengok de plak sekor anak sotong kurita kor yang belum dimasak. Cheff 2 goreng sikit2 mengikut permintaan pelanggan yang datang. Hahaha.. die potong sikit tangan sotong 2 pown cukup untuk 3 4 orang makan.

Ok, Nawza pon dah xtau nak berhikayat apa lagi, meh lah lihat gambar2 yang Nawza sempat uploadkan... Layan~~~~~

salah seorang Keynote Speaker : Mr Mike Kawasaki. (dah macam name motor dah)

cenderamata untuk para keynote speaker. Nah menara berkembar adiahnye...


Technical section: antara presenter yang best lah.. muda lagi, from bangladesh, n dah bergelar Prof dah..



Kawasan Mandi manda di sini: Aras 8 Le Meredian berdekatan dengan room Grand Saloon.

Loby Lift berdekatan pintu masuk ke kawasan mandi manda di aras 8 seperti di gambar sebelum ini.

sempat lagi...hehehe.. jalan depan sikit n sebelah kiri merupakan bilik grand saloon.

yeah...ini dia antara yang disediakan oleh pihak hotel di setiap table. Pen, kertas, air mineral, n semangkuk gula2.

Ruang makan bersebelahan Grand Saloon room: mayb tuk majlis2 orang2 kenamaan kot..haaha

Grand Saloon Room: Nawza just jadi runner masa nie.

Ok... Sekarang Nawza nak tunjukkan pula gambar waktu makan pula...hahahah.










Ok...setakat ini N3 kali ini.. semoga berjumpa di N3 akan datang..

Salam wbt..

1 comments:

Imzainieyzulkipli said...

warghh bukan main active lg ko........

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons