Wednesday, 29 September 2010

.::Week Of Test is Begin::.

Assalamualaikum WBT.

Sebelum Nawza berhikayat untuk kali ini, Nawza ingin mengetahui berapa orang yang sedang berada di dalam minggu Test 2??sila angkat mouse dan hentak2kannya dimeja 3 kali.(gurau jer)..


sumber gambar dari En Google

Seperti title di N3 kali ini, yesz, Nawza sekarang sedang sibuk mengulangkaji pelajaran untuk menduduki Test 2 yang akan start malam nie..Bermula dengan paper statistik, dan diikuti pula dengan paper electric circuit dam analog system pada hari jumaat ini.. Next week pula terdapat 4 test yang Nawza akan duduki....Banyak giler rasanya..tak tahu nak study mana satu..Tapi tak apalah, Nawza buat slow2..Nanti kalau kalangkabut sangat, 1 keje pown x jalan nanti.

Oklah, Nawza pon tiada apa2 yang hendak diceritakan lagi dah sebenarnya. .(2 je ke hikayatnyer???) saja2 je nak update N3 bagi mengelakkan page ni bersawang semula seperti yang Nawza tinggalkan semasa raya hari 2...

Kepada rakan bloger yang sedang menduduki test mahupun peperiksaan final, diucapkan selamat berjaya yer.semoga anda semua mendapat keputusan yang cemerlang..I'Allah mudah2han.. Jangan stress2 sangat dalam mengulangkaji pelajaran 2.

gambar sumber daripada Pn Google

Oklah, Nawza mahu sambung semula study untuk Test malam ni..sikit je lagi. Kejap lagi tidolah...
orite...

Salam Wbt.



















3 comments:

Pak Teh Wie said...

ahakz~~~
ku juga diminggu test...
stress melampau skunk nie...

nawza_terbaek said...

Wie: haha..biasa lah 2... study elok2..jangan dok stress sngat.x elok tuk kesihatan nanti..

Faizal Tauhir said...

goodluck geng!!

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons