Saturday, 12 December 2009

kisah semalam...hahaha

salam...
this entry aku nak citer pasal 1st muvie aku tngok kat wayang aku tido...adoi...nak tau citer ape???hahaha..citer STORM WARRIOR..huh..bosan giler..tau tngok citer SANTAU je...ble gak saport buatan malaysia..hahaha...

msti korg tertanye2 an aku tngok ngan sape(ade ke yg tanye n bace???)aku tngok ngan member skulah n matrik...semua 9 org termasuk aku...klu nak diikutkan hampir 2 taun aku x jumpe diorg lepas abes matrik dlu..haha...nak aku bg tau gak la sape name2 sahabat aku nie...pdot, ayap, ayein,kal, ayam(im), billy, azman, n sorg laie yem....haha..yem aku xjmpe since abes skulah dlu....

kami bjumpe kat mid valley..haha..mase 2 ayap paling last skali smpai..haha..alasan yg same dikemukakan, tayar ktm meletup,drebar bawak lambat dll...hahaha....tpi yg pling awal smpai aku n billy...ku g umah billy dlu jemput die b4 kitorg g mid...hahaha..

ari 2 kitorg p men bowling...ku kate ngan dorg yg aku xreti men..hehehehe(agak la....)
huhu..1st game akunye truk gak la...tpi bkan the loser...hahahahha..tpi 2nd game aku dapat score atas 100 gak la...haha..even xbnyak klu nak dibandingkan ngan rekot peribadi aku 155.( gtuz xreti men)hahaha....

team laen...atas skali pdot, kal, yem, n azman


hahaha...bkm6691 aku lah 2..atas skali billy, ayap, ayam, ayein n aku...hahaha..
nie sahabat2 aku..dari kiri: ayein,kal,aku(nawza), billy,yem,azman, ayam(im) n yg blakang 2 ayap...hahaha..pdot ade diblakang lanser camera...hehehe...

after tngok wayang kitorg g jejalan jusco...haha..yem ajak mkn kat kedai laksa kat jusco..mencanak gak r mencari..semue x confident de kdai laksa kat dlm jusco 2..hahaha...last2 yem jmpe gak...haha.lawak gak, kat part brang letrik tetibe ble sesat sebijik kedai laksa..hahaha..tpi smpai2 je kt depan kedai 2 semue tekedu tngok list harge..hahaha.above 9 hengget tiap mangkuk..hahaha..aku n billy da angkat kaki nk buat2 round kat jusco 2..hahaha..lawak2...yg gigih masuk kedai laksa 2 yem, pdotn ayein...hahaha..kal, ayap,aku,billy, ayam semue patah balik round2 sikit kat jusco 2..haha..pastu decide nak mkn kat KKC je..hahaha..tpi after diorg abes mkn laksa la...hahaha...

kat KFC aku xmkn pown..action je kat kaunter ngan billy..hahaha..aku masih kenyang laie mkn big mC b4 men bowling tngah ari 2..hahaha...kat KFC 2 kitorg beborak..haha.memang happening giler..bising xpayah nak ckap la..haha
time pdot, ayap buat lawak la xble bla..kitorg gelak memang xberagak..smpai org2 yg makan kat c2 pown berenti mkn pastu toleh kat kitorg...hahaha...memang mengganggu ketenteraman awam btol la..hahaha...

ptg 2 lepas magrib kitorg besurai...hahaha..aku n billy balik nek moto aku..haha..billy kate nak lepak upm..so aku bwak la jejalan upm...mlam 2 die tdo kat bilik aku..hahaha..aku smpai2 bilik trus tido..haha..sory r bily xlayan ko sngat...tpi ok kot ku bg ko gne ternet aku 2..hahaha....

stakat nie la hikayat yg ble aku coretkan...hahaha..tata...

3 comments:

OneToUcH said...

percubaan terbaek...
teruskan berhikayat....

nawza_terbaek said...

hahaha..terima kasih diatas sokongan yg diberikan...

nur izzah said...

tido ke?..sme r time sy tgk citer tu..orng sblh sy pun tido siap wat lagu lg..hahaha..

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons